Κριτικές βιβλίων

Glitches – Marissa Meyer


13254289

Cinder, a gifted mechanic, is a cyborg. She’s a second-class citizen with a mysterious past, reviled by her stepmother and blamed for her stepsister’s illness. In Glitches, a short prequel story to Cinder, we see the results of that illness play out, and the emotional toll that takes on Cinder. Something that may, or may not, be a glitch…

***

Το διάβασα επειδή μου έκαναν δώρο στη γιορτή μου τα δύο πρώτα βιβλία της τετραλογίας. Όταν τα είδα ήθελα πάρα πολύ να τα ξεκινήσω κι έτσι όταν βρήκα αυτή τη μικρή ιστορία τη διάβασα με πολύ όρεξη.

Δεν είναι κάτι που θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα, όμως αν δεν έχεις διαβάσει ακόμα το πρώτο βιβλίο, να τη διαβάσεις πριν το ξεκινήσεις. Μέσα από αυτή, γνωρίζεις την πρωταγωνίστρια του πρώτου βιβλίου, τη Σίντερ και μαθαίνεις μερικές πληροφορίες για τη ζωή της. Πώς την έβλεπαν στην αρχή που ήταν cyborg και πώς ζούσε. Επίσης σου δημιουργούνται αρκετές απορίες που φαντάζομαι λύνονται στο πρώτο βιβλίο.

Μία όμορφη ιστορία που σε κάνει να θες να διαβάσεις τη συνέχεια.

Advertisements

5 thoughts on “Glitches – Marissa Meyer

    1. Βασικά απ’ όσο θυμάμαι, δεν είναι στην Ασία, απλά στο εξώφυλλο της συγκεκριμένης ιστορίας η Σίντερ μοιάζει με Ασιάτισα. Μπορεί να είναι από εκεί και να μην το θυμάμαι. Αν το έχει διαβάσει κάποιος ας το αναφέρει γιατί πραγματικά δεν το θυμάμαι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s