Διάφορα

Βόλτα στο φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο!


Όπως καταλαβαίνετε αν και αυτές τις μέρες δεν είμαι και στα πολύ καλά μου, δεν άντεξα να μην επισκεφθώ το 43ο φεστιβάλ βιβλίου που γίνεται στο Ζάππειο. Πήγα λίγο πιο αργά, αφού είχε πέσει ο ήλιος και δεν είναι ζέστη και έτσι η βόλτα ήταν απολαυστική. Δεν μπορώ να πω ότι είχε πάρα πολύ κόσμο, αλλά για να πω την αλήθεια καλύτερα γιατί έτσι δεν είχα κανέναν να με σπρώχνει για να προχωρήσω στο επόμενο περίπτερο ή για να πάρει κάποιο βιβλίο. Κατά την επίσκεψή μου στο φεστιβάλ, είδα τουλάχιστον 10 βιβλία που ήθελα να αγοράσω, αλλά έκανα υπομονή να πάω πρώτα σε όλα τα περίπτερα και στον γυρισμό να αποφασίσω τι θα αγοράσω.

Τι αγόρασα λοιπόν;

22138511Μετά από πολύ σκέψη και υπομονή, δεν μπορούσα να τα αγοράσω και όλα, πήρα «Το τελευταίο αίνιγμα» της Μαρίσα Πέσλ των εκδόσεων Διόπτρα, που το είχα μπανίσει εδώ και πολύ καιρό αλλά όλο ανέβαλα την αγορά του.

Το επόμενο βιβλίο που αγόρασα είναι»Ο μπρούντζινος καβαλάρης» της 15709955Πωλλίνα Σίμονς από τις εκδόσεις Ωκεανίδα και το τρίτο και τελευταίο, επειδή μου τελείωσαν και τα χρήματα που είχα μαζί 19540704μου, ήταν «Η Μικρά Αγγλία» που δεν άντεξα να μην αγοράσω μιας και ερωτεύτηκα την ταινία.

Η έκθεση γενικότερα ήταν φανταστική και θα είχα πάρει πολλά άλλα βιβλία ακόμα αν δεν είχα ξεμείνει από χρήματα. Αλλά ποιος εγγυάται ότι δε θα ξαναπάω;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s